Складові
Приготування
Крок 1
Подрібнити часничок і цибулю, обсмажувати хвилини три. Покласти фарш, смажити хвилин двадцять. Зняти шкірку з томатів, подрібнити. Посипати перцем і сіллю. Можна покласти сушений орегано, тушкувати хвилин п’ять.
Крок 2
Розтопити масло, насипати борошно, обсмажувати декілька хвилин. Налити молоко. Помішувати до загустіння на тихому вогні. За консистенцією повинна вийти суміш, як рідкувата сметана. Вимкнути вогонь і заважати, поки соус не охолоне.
Крок 3
Потерти сир. Покласти три листа для лазаньї, на них 1/2 м’яса, 1/3 соусу і стільки ж сиру. Таким чином зробити ще шар. Накрити листами, намазати соусом. Готувати хвилин двадцять, дотримуючись температуру 200 градусів. Вийняти з духовки, посипати лазанью з помідорами і яловичим фаршем сиром, випікати ще хвилин двадцять.