Складові
Приготування
Крок 1
Попередньо розігріти духовку до 180 градусів. Змастити маслом роз’ємну форму для торта. Блендером добре подрібнити печиво. Додати розтануло масло, цукор і сіль, перемішати. Викласти отриману масу в форму, придавлюючи пальцями, рівномірно розподілити по дну і краях. Випікати 12-15 хвилин. Охолодити на решітці. Вогонь знизити до 150 градусів.
Крок 2
У чайнику закип’ятити воду. Підготувати начинку. Міксером на середній швидкості збити вершковий сир. Поступово додати цукор, лимонну цедру і сік, сіль. Потім вбити по одному яйця і додати сметану.
Крок 3
Форму з коржем загорнути у фольгу. Вилити начинку. Поставити в деко з високими бортиками, налити в деко окріп таким чином, щоб вода доходила до 1/2 висоти наповненою форми. Випікати близько 1 години 45 хвилин до готовності. Вийняти форму з води, охолодити при кімнатній температурі 20 хвилин. Вістрям ножа провести по стінках, акуратно від’єднати бортики форми. Залишити при кімнатній температурі до повного охолодження. Залишити в холодильнику на ніч.